Om SUS Balance & Velvære

Om mig

Mit navn er Susanne Jakobsen, født i 1971.
Gift og mor til 3 voksne børn.

Min store passion og interesse er kost og menneskers velvære
Jeg har selv på egen krop mærket, hvor meget det kræver, at skulle prøve at lave om på sig selv via kost og mindset. Jeg fik selv konstateret fibromyalgi, da jeg var omkring 35 år. Jeg har desuden døjet med migræne i hele min barndom og voksenliv. Stress og depression har også været en del af min hverdag op i 40’erne. Så mangel på energi og overskud har der været nok af.
Jeg vidste godt at maden havde en stor betydning for ens velvære mm. – men manglede simpelthen overskuddet til at gøre noget ved det.
De sidste 15 år har jeg brugt på kurser i velværemassage, uddannelse til livsstilskonsulent, ernæringskurser, alternative behandlinger m.m., og har på egen krop mærket, hvad der virkede for mig, og hvad der ikke gjorde. Dette vil jeg gerne hjælpe andre med. Med en række kurser indenfor ernæring, mindset, krops/energibehandlinger og som livstilsvejleder, har jeg en god værktøjskasse, som jeg hele tiden sørger for at fylde med den nyeste viden.
Viden, som kan hjælpe dig med at finde ud af, hvordan du kan få et bedre velbefindende i din hverdag med mere energi og overskud.

Jeg tilbyder:

Firmaordning

Investér i dine medarbejdere. Bare 10 minutters velværemassage kan på sigt øge dine medarbejderes trivsel og arbejdsglæde samt reducere sygedage.

Behandling til private

Du kan få velværemassage, energibehandling / terahertz-terapi, livsstilsvejledning med fokus på kosttilskud, vitaminer, mineraler og ernæring.

Mine grundprincipper er:

Vision: At skabe balance og velvære, samt frihed for alle, der ønsker en forandring.
Mission: At skabe muligheden for en sundere og rigere livsstil.
Passion: At skabe rammerne omkring en bedre livskvalitet for alle.

Balance handler om at:
– Tage ejerskab i DIT liv.
– Hvordan DU vælger at se verden.
– Respekt for dig selv og andre.
– Balance mellem arbejdstid og fritid.

Velvære handler om:
– Mere overskud og energi – til at gøre det du ønsker.

Frihed handler om:

  • At gøre det du vil når du vil – at turde være dig selv.

Historie

Jeg fik konstateret fibromyalgi, da jeg var omkring 35 år. Jeg har desuden døjet med migræne i hele min barndom og voksenliv. Stress og depression har også været en del af min hverdag op i 40’erne. Så mangel på energi og overskud har der været nok af.
Fra 2017 tog jeg kurser i mindset samt krops/energibehandlinger.
Blev også uddannet livsstilsvejleder, og tog ernæringskurser med Umahro Cadogan.
2017 – startede Balance & Velvære med en passion for en sundere livsstil til alle, der ønsker forandring.
En hverdag fyldt med energi og overskud. At skabe balance og velvære for den enkle – til gavn for alle.
2022 – nyt tilbud til virksomheder: Virksomhedsordning, hvor du kan tilbyde velværemassage som personalepleje til dine medarbejdere. Forebygger sygedage og øger arbejdsglæde og energi niveau.

Se vores privatlivspolitik her.